PRIVACY
DISCLAIMER
Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Wij registreren geen gegevens over uw bezoek aan deze website. Wij gebruiken geen cookies.

Als u met ons in contact treedt, ontvangen wij gegevens van u. Deze worden uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van uw vragen en opdrachten en om u te informeren over nieuwe producten en diensten van Modelbouw Boerman.

Indien u geen prijs stelt op informatie over onze producten en diensten, dan kunt u dit uiteraard kenbaar maken. Wij houden rekening met uw wensen op dit gebied.

Uit het oogpunt van zorgvuldigheid is aan de teksten op deze site de grootst mogelijke aandacht besteed. Er kan echter geen garantie worden gegeven dat de informatie, zoals afgebeeld op uw beeldscherm, voor 100 procent correct is. Het is onmogelijk om typ- en transmissiefouten volledig uit te sluiten. U kunt daarom geen rechten ontlenen aan de teksten.

Modelbouw Boerman is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

WIJZIGINGEN
LINKS NAAR DERDEN
Modelbouw Boerman behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het privacy statement en de disclaimer. Wijzigingen worden op deze website gepubliceerd. Modelbouw Boerman heeft op de website links geplaatst naar websites van derden. Modelbouw Boerman is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van die websites. Modelbouw Boerman plaatst dergelijke links enkel voor het gemak van de bezoeker van de site van Modelbouw Boerman zonder daarmee de inhoud van de externe websites blindelings te onderschrijven.